Skrevet d. 06 feb 2014

Pizza i Århus er transporten værd

Når nu alle Hernings pizzarier er afprøvet og du er på udkig efter nye pizza-græsgange, vil en tur til Århus være det næste fornuftige skridt! For Århus er ikke bare Danmarks næststørste by, den har måske Danmarks bedste bud på hvordan en god pizza skal skrues sammen. Men byen har da også mange andre ting at byde på end lækre pizzaer; man har i Smilets By mulighed for at aktivere både smagsløg, kroppen og hovedet.

Århus er nemlig en by, der tager sig godt sine besøgende, om det er i den gamle by, hvor man kan få et indtagende indblik i Dansk historie, en strøgtur i den hyggelige gågade, eller måske et kulturelt besøg hos ARoS Kunstmuseum, er stemningen i Århus noget ganske særligt. At byen er omgivet af strand og skov til flere sider, pynter helt bestemt også på oplevelserne i Jyllands hovedstad og en gåtur i Riis skov efterfulgt af en strandtur ved den permanente kan få selv den mest inkarnerede byrotte til at værdsætte naturen i området.

Og når sulten så melder sig efter en strøgtur med tilhørende udstillingsbesøg hos ARoS, er der heldigvis råd for dette også. Her er en liste over nogle af de bedste pizzasteder i Århus. Find dem her – så kan du jo selv afprøve og finde frem til lige præcis dit favoritsted.

Pizza i Århus

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *